Vosté està açí: Inici   Iniciar
 
El Consorci

Fruit de les reunions i activitats desenvolupades de forma comarcal entre els diferents ajuntaments que han integrat el Programa d'Encontres Esportius de l'Horta Sud, i despres de 15 anys de trajectoria, s'ha fet necessaria la creacio d'una entitat amb personalitat juridica propia que done consistencia i solidesa als projectes que cada vegada tenen una major repercussio social i necessiten un major pressupost, i que necessariament han de fer-se front amb una institucio supramunicipal que puga gestionar recursos economics, humans i esportius de forma autonoma.

Pot trobar més informació sobre el Consorci Esports Horta, els seus objectius i els Ajuntaments que ho formen desde la secció Qui som.

Activitats

Amb un cost compartit entre diversos ajuntaments, es promocionen i desenvolupen activitats fisico-esportives, utilitzant la formula d'oferir activitats especifiques, aglutinant persones de diferents localitats, ja que de forma particular no hi ha una demanda prou elevada per a portar-les a terme. Amb les activitats es fomenta l'adquisicio d'habits esportius entre els diferents sectors poblacionals, xiquets, joves, adults i persones majors.

Pot trobar més informació sobre les activitas en les seccions Activitats, Lliga Intermunicipal de Bàsquet y Rutes en Xarxa.

Ultimes notícies
Cicle-Passeig Ring - Ring 2018 Xirivella- Picanya - Catarroja Cicle-Passeig "Ring - Ring" 2018 Xirivella- Picanya - Catarroja
El diumenge 6 de maig i organitzat pel Consorci “Espotshorta”, es celebrarà una marxa cicle-turista anomenada “Cicle-Passeig” en la que participaran les poblacions de Xirivella, Picanya i Catarroja.
Leer más...
Encontre d’Escoles Esportives Municipals Albal 2018 Encontre d’Escoles Esportives Municipals Albal 2018
El pasado 10 de febrero se dieron cita en Albal los deportistas en edad escolar para disfrutar de la segunda jornada anual de los XXIX Encuentros Comarcales del Consorci Esportshorta, donde pudieron disfrutar de su deporte favorito sin la presión de ...
Leer más...
Encontre comarcal de persones majors Alcàsser 2018 Encontre comarcal de persones majors Alcàsser 2018
El passat dimecres 07 de febrer va tindre lloc al Pavelló Municipal d'Alcàsser, l'Encontre de Persones Majors del Consorci Esportshorta corresponent a la temporada 2017/2018.
Leer más...
Encontre comarcal escoles esportives Paiporta 2017 Encontre comarcal escoles esportives Paiporta 2017
El sábado día 20 de mayo a partir de las 10:00 horas se llevo a término el encuentro comarcal de escuelas deportivas municipales, en las instalaciones del Polideportivo Municipal de Paiporta y en los colegios públicos L’Horta, Ausias March y colegio ...
Leer más...
Inici  |  Activitats  |  Notícies  |  Contacte
Copyright 2018 Esportshorta