Vosté està açí: Notícies » Detall notícia   Iniciar
 
Cicle-Passeig "Ring - Ring" 2017 Alcàsser - Picanya - Catarroja
Publicado el 09 de mayo de 2017

Diumenge passat, dia 07 de maig, es va realitzar el tradicional Cicle-passeig "Ring-Ring", en l'activitat van participar les poblacions d'Alcàsser, Picanya i Catarroja.

Cada grup prenia l'eixida a les 10 des de la seua respectiva població i calia arribar a un punt de reunió, situat en el Poliesportiu de Catarroja i des d'ahí tots els esportistes junts acompanyants per la Policia local i per unitats de Protecció civil varem anar al lloc d'arribada que este any era el Parc de les Barraques de Catarroja.

Els tres grups van arribar al voltant de les 10'45 al punt intermig de reunió i des d'allí, donant-li molt de colorit al Cicle-passeig, fins al Parc de les Barraques.

Una vegada allí i sent rebuts pel Coordinador de Catarroja Emilio Alcaide i el Director tècnic del Consorci Esports Horta Manolo Gálvez, tots els participants van degustar les diferents begudes refrescants oferides per l'organització.

Amb molt bona harmonia tots els participants donaren von compte dels respectius esmorzars i disposaren d'un merescut descans en un dia quasi estiuenc.

Va haver-hi un gran afluència de participants. De la població de Picanya van anar prop de 120 persones, d'Alcàsser va arribar dalt dels 140 i de Catarroja uns 60 ciclistes, la qual cosa ens dóna un total de 320 cicloturistes.

L'activitat va ser presidida pels regidors d'esports de Catarroja Alejandro García Pont i d'Alcàsser Paco Marí Blasco que van agrair la participació a tots els ciclistes i animaren a fer esport i a seguir utilitzant la bicicleta.

Una vegada finalitzat l'esmorzar, va realitzar el sorteig d'una bicicleta entre tots els participants del Cicle-passeig. El guanyador de la bicicleta van ser este any unes xiquetes d’Alcàsser, les germanes Mar i Pau Folch Abella que amb gran alegria varen rebre la bicicleta sortejada.

Després es van reorganitzar els grups i cadascun d'ells va agafar la ruta de tornada a la seua població.

Destacar que durant tota la jornada que no va haver-hi cap incident el que ressalta la labor tant de l'organització com el comportament dels mateixos participants.

Finalment agrair a l'ajuntament de Catarroja la cessió del Parc de les Barraques i el treball fet pel seu tècnic esportiu Emilio Alcaide.

 

Ring - Ring 2017 Alcàsser-Picanya-Catarroja - 1
Ring - Ring 2017 Alcàsser-Picanya-Catarroja - 2
Ring - Ring 2017 Alcàsser-Picanya-Catarroja - 3
Ring - Ring 2017 Alcàsser-Picanya-Catarroja - 4
Ring - Ring 2017 Alcàsser-Picanya-Catarroja - 5


Inici  |  Notícies  |  Activitats  |  Contacte
Copyright 2018 Esportshorta